Western Canada the Inside Passage (16 dagen)

Een uniek en nieuw concept in Canada. U begint met een korte rondreis die u een goede indruk geeft van wat West-Canada allemaal te bieden heeft. Een prachtige natuur en sfeervolle steden zijn de belangrijkste elementen waarmee u kennismaakt. De Canadian Rockies, oeroude gletsjers, enorme bossen, diepe canyons, maar ook Calgary en Vancouver, 2 ware toppers onder de steden. Aansluitend stapt u aan boord van een luxe cruise schip voor een prachtige reis langs de woeste en groene kust van British Columbia helemaal tot aan Alaska en weer terug door de beroemde Inside Passage. Een reis om nooit meer te vergeten!

€ 3366.00

Lees meer

Canada West Canada Calgary
Product
 

Rocky Roundup (15 dagen)

Tijdens deze complete groepsreis door West-Canada maakt u kennis met een overweldigende natuur. U bezoekt onder meer het prachtig gelegen, multiculturele Vancouver, de beroemde nationale parken van de Rocky Mountains en het unieke Vancouver Island. Hoogtepunt van de reis is de boottocht door de majestueuze 'Inside Passage'. Sinds jaren een favoriet onderdeel in ons Canada-aanbod. De Inside Passage is een zeer spectaculaire zeeroute langs de westkust van Canada. U vaart tussen de westkust van Canada en de vele eilanden die voor de kust liggen. Prachtige fjorden, besneeuwde bergtoppen, glashelder water en misschien ziet u onderweg nog een walvis.

€ 2787.00

Lees meer

Canada West Canada Vancouver
Product
 

Rockies Trail Cruise to the Glaciers (18 dagen)

Een uniek en nieuw concept in Canada. Het eerste deel van deze rondreis zal u een zeer complete indruk geven van West-Canada. U start in de metropool Calgary en reist een aantal dagen dwars door de machtige Canadian Rockies met beroemde plaatsen als Banff, Jasper en Whistler. De laatste paar dagen staan in het teken van de rustgevende natuur van en rondom de Grote Oceaan. Ook bezoekt u Vancouver Island met de mooie stad Victoria, de hoofdstad van British Columbia en natuurlijk Vancouver, één van de mooiste en gezelligste steden ter wereld. Aansluitend stapt u aan boord van een luxe cruise schip voor een prachtige reis langs de woeste en groene kust van British Columbia helemaal tot aan Alaska en weer terug door de beroemde Inside Passage. Een reis om nooit meer te vergeten!

€ 3839.00

Lees meer

Canada West Canada Calgary
Product
 

Glaciers and Gold Rush Bonanza (20 dagen)

In Vancouver start de reis eerst 1 volle week aan boord van het cruiseschip de Celebrity Millennium. U maakt een cruise langs de spectaculaire Inside Passage en wordt u vergezeld door walvissen, zeeleeuwen, otters en zeldzame vogels. Onderweg wordt diverse keren gestopt om de dag aan 'wal' door te brengen, met ook diverse excursiemogelijkheden. Het eindpunt van de cruise is Seward, vlakbij de hoofdstad Anchorage. Vanuit hier start u de rondreis door Alaska en brengt u een bezoek aan Denali National Park, één van Alaska's hoogtepunten. Via Fairbanks en de “Top of the World Highway” door naar Dawson City vanwaar u deels over Dempster Highway zult rijden, dit is de meest noordelijke snelweg ter wereld. De rondreis eindigt in Whitehorse vanwaar teruggevlogen wordt naar Vancouver.

Lees meer

Canada West Canada Calgary
Product
 

Western Journey (9 dagen)

Tijdens deze reis ziet u op een comfortabele manier alle hoogtepunten van de provincies Alberta en British Columbia. Deze prachtige reis begint in Calgary door de spectaculaire natuur van het westen. U ziet onder meer het Banff, Yoho en Glacier National Park en de Okanagon Valley. Op het einde wacht de schitterende kust en de stad Vancouver op u. Multicultureel, tolerant, modern, olympisch en mooi, dat is Vancouver.

€ 1406.00

Lees meer

Canada West Canada Calgary
Product
 

Rockies Trail (11 dagen)

Deze groepsrondreis zal u een zeer complete indruk geven van West-Canada. U start in de metropool Calgary en reist een aantal dagen dwars door de machtige Canadian Rockies met beroemde plaatsen als Banff, Jasper en Whistler. De laatste paar dagen staan in het teken van de rustgevende natuur van en rondom de Grote Oceaan. Ook bezoekt u Vancouver Island met de mooie stad Victoria, de hoofdstad van British Columbia en natuurlijk Vancouver, één van de mooiste en gezelligste steden ter wereld. Een fantastische reis vol afwisselingen en hoogtepunten!

€ 2292.00

Lees meer

Canada West Canada Calgary
Product
 

The Wild West (21 dagen)

Tijdens deze bijzondere autoreis door het westen van Canada gaat u de meest belangrijke nationale parken bezichtigen. U gaat met uw huurauto op pad en rijdt lange diverse meren, immense bergtoppen bedekt met sneeuw en u overnacht in natuurparken zoals Banff en Jasper. U heeft kans om veel wilde dieren te spotten, zoals elanden, beren, orka's en walvissen. U bezoekt zowel grote steden (zoals Vancouver en Victoria), maar ook kleinere plaatsen waar u de gelegenheid krijgt om kennis te maken met de lokale bevolking. Kortom, u kunt tijdens deze autoreis het échte Canada ontdekken.

€ 2480.00

Lees meer

Canada West Canada Vancouver
Product
 

Western Spirit (21 dagen)

Een reis naar het westen van Canada is evenzeer emotie alswel een geografische bestemming. Vanuit Vancouver, trekt u door de prachtige natuur en de unieke dorpjes van Vancouver Island. U vaart weer naar het vasteland voor een verkwikkende reis door het authentieke gebied van de Gold Rush. Wanneer u hoger de Rocky Mountains in rijdt, zult u met volle teugen genieten van de frisse lucht, het sprankelende water en de adembenemende panorama's van Whistler, Jasper en Banff. Laat u verleiden tot een spannende bergsafari in Kootenay National Park of tot een tocht door de vruchtbare Okanagan vallei.

€ 2282.00

Lees meer

Canada West Canada Vancouver
Product
 

Totem Peaks (16 dagen)

Bij deze reis bezoekt u de bezienswaardigheden van de boeiende steden Vancouver en Victoria. U verkent de honderden kilometers dichte wouden, kristalheldere meren en de met sneeuw bedekte bergen van West Canada. Tussen kliffen, groene wouden en ijs vaart u over de schitterende Inside Passage, een overblijfsel van de ijstijd, naar Vancouver Island, een van de mooiste eilanden van de Canadese Pacific.

€ 2070.00

Lees meer

Canada West Canada Vancouver
Product
 

Mountain Country (21 dagen)

Deze autoreis is een echte klassieker en beschikt tevens over de meeste hoogtepunten van het westen van Canada. U ziet niet alleen de schoonheid van Banff, Jasper, Glacier National Park, de Icefields Parkway en Vancouver Island, maar u bezoekt ook minder bekende hoogtepunten als de Harrison Hot Springs en het Wells Gray Provincial Park met zijn veelvoud aan watervallen. Tevens is de spectaculaire overtocht per veerboot door de adembenemende Inside Passage inbegrepen.

€ 2390.00

Lees meer

Canada West Canada Vancouver
Product